Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας καλύτερη. Συνεχίζοντας τη περιήγησή σας, αποδέχεστε την πολιτική μας αυτή. ΟΚ, συμφωνώ Για περισσότερες Πληροφορίες πατήστε εδώ.

Το Φανοποιείο μας δημιουργήθηκε στις αρχές του 1972 από τον κ.Γιαννίτση Γεώργιο ο οποίος έως και σήμερα σας παρέχει την εμπειρία του και την γνώση 52 ετών πάνω στην επισκευή και παντός είδους εργασίες στο αυτοκίνητο και με κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό συνεχίζει την πορεία του στον χώρο του αυτοκινήτου.

 

Με τις κατάλληλες προδιαγραφές και όλα τα μετρά έλεγχου συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα καθώς και τις γνώσεις μας πάνω στις ασφαλιστικές εταιρείες και να αναλάβουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας χωρίς να πληρωθούμε από εσάς αλλά από την Ασφαλιστική Εταιρεία του υπαιτίου ή με το σύστημα του φιλικού Διακανονισμού, χωρίς να ταλαιπωρήστε εσείς χάνοντας πολύτιμο χρόνο από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

 

Η πείρα μας, μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε ακόμα και σε περιπτώσεις αντιδικίας με το εμπλεκόμενο όχημα και να σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να κινηθείτε και τι ενέργειες πρέπει να γίνουν από μέρους σας ώστε να επισκευάσετε το αυτοκίνητο σας.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας παρέχουμε την λύση στην επισκευή του αυτοκινήτου σας ΔΩΡΕΑΝ

 

Με εκτίμηση
Γιαννίτσης Γεώργιος

Powered and designed by dot.psd